Harry Coseman


www.harrycoseman.com Spotify Apple Music


De muziek van Strauss: tijdloos en populair over de hele wereld in honderden uitvoeringen. Nu krijgen de wereldberoemde melodieën van Strauss voor het eerst een stem: die van Harry Coseman: The Voice of Strauss.

The Voice of Strauss is een verrassende herwerking van de klassieke melodieën van Strauss tot echte songs.  In plaats van de 19e eeuwse melodieën klakkeloos na te spelen, werd er flink wat extra leven geblazen in de nieuwe versies zodat ze een upgrade naar de 21e eeuw kregen.  De arrangementen zijn frisser en de thema’s gaan van sociale media tot speed-dating. De knap doordachte en originele teksten zijn van de hand van Michael Leahy die eerder ook al voor teksten van o.a. 2Unlimited zorgde.

 

De hele orchestratie werd verzorgd door STRATO-VANI, een groot orkest dat al meer dan 10 succesvolle albums uitbracht en zalen als Flanders Expo en Vorst Nationaal volspeelde. 
Het album is gepland voor eind augustus 2020. Vorige maand verscheen de eerste single De komende maanden volgen tal van singles en clips volgen.

De eerste singles zijn ‘Come To Me’, een bewerking van het klassieke ‘Wiener Blut’ en ‘Blue Danube of Mine’, een nieuwe versie van ‘An der Schönen Blauen Donau’.

Ondertussen werd in Los Angeles en Las Vegas ook een een tv special/documentaire opgenomen. Naast de songs uit ‘The Voice of Strauss’ kom je hierin ook heel wat te weten over het leven, het werk en de strijd tussen de jonge en oude Strauss.

STRAUSS IN CONCERT

Harry Coseman gaat vanaf nu ook optreden, want dat is zijn lange leven. Harry zal dat enkel live doen, begeleid door een band met 6 muzikanten, onder leiding van Marc Cortens (STRATO-VANI, Will Tura,...).  Verder is hij ook beschikbaar als gast in alle mogelijke shows.

Het programma 'The Voice of Strauss' is beschikbaar voor matinees en avondvoorstellingen en duurt 2x 45 minuten. Naast de Straussnummers zal de band ook aanverwant repertoire brengen zodat een prachtige voorstelling gegarandeerd is.

Wie 'Harry Coseman, The Voice of Strauss' nu boekt kan rekenen op een zeer democratische introductieprijs.

The Voice of Strauss live: op zondag 1 augustus geeft Harry Coseman met groot orkest een concert met het mooiste van Strauss in verrassend frisse arrangementen. Een concert om van te genieten… In samenwerking met de Vlaamse Overheid.
Je kan ons via de contactpagina van deze website een bericht sturen, dan krijg je snel meer info in je mailbox. Je mag ook steeds een mailtje sturen naar marcdhollander@skynet.be

Meer info?

Contacteer ons