Maarten Cox


www.maartencox.be Facebook


Het grote publiek leerde Maarten Cox kennen tijdens IDOOL 2004 waar hij de zesde plaats behaalde. Na Idool is verzamelde Maarten enkele goede muzikanten rond zich en deed hij een pak live ervaring op. Het resultaat van dat harde werk is dat Maarten Cox op het podium zijn mannetje kan staan en dat hij ondertussen een stevige live reputatie heeft opgebouwd.

Naast het zingen ontdekte Maarten nog een andere passie : presenteren. Hij werd vooral bekend als presentator van ‘studioTVL’ op TV Limburg en is nu aan de slag bij Ment tv en RTV.

Maar zingen blijft zijn passie: in de zomer van 2012 neemt hij de single “Wat doe je dan?” op. Uiteindelijk belandt dit nummer op de eerste plaats van de Vlaamse Ultratop 10. En ook de opvolgers “Leve de winter”, “Onweerstaanbaar” en “Vrij" doen het meer dan uitstekend. Zijn single “Leuker met twee” is één van de meest gedraaide nummers in 2014 en haalt de top van de Vlaamse Ultratop 50.

Tijdens zijn spetterende live optredens brengt Maarten een hele reeks van populaire liedjes uit Vlaanderen en Nederland in swingende medleys en dikwijls in eigen originele versies. Het is een interactief optreden waarbij het publiek nauw betrokken wordt.

Maarten speelt dan ook bij voorkeur live, en dat doet hij prima met twee muzikanten. 

FORMULES

  • Live met twee muzikanten (75 min)
  • Live on tape
  • Gastoptredens enz...

CLIPS

Meer info?

Contacteer ons