Ment Party Band

Deze dynamische live band brengt de grootste en beste hits die je kent van Ment in zalen, feesttenten én in openlucht.  Alle grote Vlaamse en Nederlandse hits worden in origineel klinkende dansbare en meezingbare medleys gegoten.  Vier topmuzikanten zorgen onder leiding van zanger/acteur David Michiels voor een swingend feestje. En ze brengen Ment gezicht Maarten Cox mee voor een spetterend gastoptreden.

David Michiels ken je wellicht als Wim uit Familie. Maar David speelde ook verschillende jaren naast Jacques Vermeire in Verschoten en zoon en speelde gastrollen in series als Van As en Zonen, Spoed, FC De Kampioenen, De Kotmadam, Flikken, Zone Stad en Aspe.  David speelde daarnaast ook mee in tal van theater- en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band.

Het eerste wat je op 1 januari 2018 om middernacht te zien kreeg op Ment was het tv debuut van de band. Naast hun eigen ‘Party Song’ zorgden ze al meteen voor de nodige ambiance met een medley van hits als ‘Marijke’, ‘Dromen zijn bedrog’, ‘Sweet Caroline’ en ‘Laat het gras maar groeien’.

Afgelopen zomer speelde de MENT PARTY BAND al een aantal try-out concerten tijdens de Vlaanderen Zingt toer. Nu zijn ze helemaal klaar om Vlaanderen te laten zingen en swingen!

De MENT PARTY BAND is nu te boeken voor alle evenementen. 

Wie de band boekt krijgt ook een campagne met tv spots op Ment. 

Meer info?

Contacteer ons