Wim Leys


www.wimleys.be Facebook


Wim Leys is een meester in het enthousiasmeren van het publiek. Solo of met met zijn muzikanten zorgt hij voor sfeer en ambiance op alle mogelijke feesten.

Wim Leys staat garant voor een swingende combinatie van Nederlandstalige meezingers én Vlaamse rock'n roll. Waar hij ook komt, zorgt hij voor een spetterend feestje waarin het publiek een actieve rol speelt en kan meezingen en dansen... .

Wim Leys pakt on tape of met muzikanten steeds uit met een energieke show waarin hij een flinke dosis ambiance combineert met swingende Nederlandstalige rock'n roll. Er mag dus ook meegezongen worden met liedjes als 'Ik hou van U', ‘Het kleine café aan de haven’ enz... Af en toe horen we zelfs een swingend’ looze vissertje’ en de Samsonrock passeren… Klassiekers in een swingende nieuw jasje.

Combineer dat alles met ondermeer een twistmedley, een hucklebuck, een boogie woogie en een portie rock'n roll (een Koelewijn medley met o.a. Angeline en Kom van dat dak af, Shout Shout, Hey ba-ba-re-bop,...) en je hebt meteen ook een volle dansvloer.

Wim Leys is live-on-tape te boeken (40 min) en live met zijn partyband die uit 4 muzikanten bestaat (75 min).

Wim treedt ook op met De Rockabillies. Zij brengen 75 minuten Nederlandstalige rock’n roll. Ze brengen ook een koppel mee dat dansinitiatie geeft aan het publiek.

In 2014 kwam Wim Leys met een nieuw album: Peper & Zout, een retro album met naast enkele originele nummers (de zomerhit Doewa) ook covers van bekende hits uit de jaren ‚60 en ‚70: een schijfje swingende ambiance. Op dit album staat ook “Vannacht zijn we samen”, een bigband versie van “Happy together” waarmee Wim drie weken op nummer 1 stond in de Vlaamse Ultratop 50.

FORMULES

  • Live on tape (40 min)
  • Live on tape (met danskoppel - 45 min)
  • Live met partyband (met 4 muzikanten - 75-90 min)
  • Gastoptredens, namiddagshows

CLIPS

 

Meer info?

Contacteer ons